A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664404.7709.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Instant Articles vor ajunge in curand pe Facebook Messenger
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-07-2016, ora 10:55

Instant Articles vor ajunge in curand pe Facebook Messenger

Articol de Madalina Irimia
Facebook a schimbat modul in care consumam articole pe reteaua de socializare prin introducerea Instant Articles, variante mai aratoase, care se incarca de zece ori mai repede decat accesarea prin interfata web.

Aceasta functie a ramas exclusiva insa doar aplicatiei principale Facebook, cei care partajau link-uri catre prieteni prin Messenger putand trimite doar variante Web. Ei bine, serviciul de mesagerie al companiei va primi de asemenea suport pentru Instant Articles in curand.

Motivul pentru care abia acum a ajuns ca implementarea Instant Articles sa fie importanta pentru serviciul Messenger sunt cel mai probabil noii boti ai diverselor site-uri de stiri, care trimit automat mesaje catre utilizatorii care s-au abonat la fluxul de stiri. intrucat accesarea link-urilor este realizata prin browser-ul integrat in Messenger, timpii de incarcare sunt foarte lungi. In momentul in care Instant Articles vor fi disponibile si in serviciul de mesagerie, acestea vor putea fi citite imediat dupa apasarea pe link.

Aceasta miscare nu este tocmai iesita din comun. Facebook testeaza anumite functii in aplicatii separate pe care le inchide apoi si integreaza functiile lor in aplicatia principala. In cazul Instant Articles, testarea a avut loc in aplicatia principala, iar alte componente ale retelei primesc acum acces la aceste functii avansate, primul fiind Messenger. Probabil ca in timp vom vedea Instant Articles si in aplicatia pentru grupuri sau alte servicii Facebook cu acces la continut de acest gen.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii