A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835031.3561.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Insarcinata in luna a sasea si fara un brat, o femeie practica un sport la care unii nici nu indraznesc sa viseze
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-03-2015, ora 13:03

Insarcinata in luna a sasea si fara un brat, o femeie practica un sport la care unii nici nu indraznesc sa viseze

Articol de Cristian Amariei
Bethany Hamilton, sportiva americana care practica surf desi si-a pierdut bratul stang, nu renunta la sportul ei preferat nici macar acum, cand este insarcinata in luna a sasea. Tanara in varsta de 25 de ani a fost fotografiata recent, in timp ce se bucura de valuri.

Bethany Hamilton, sportiva americana care practica surf desi si-a pierdut bratul stang dupa ce a fost atacata de un rechin, a dat dovada recent ca nimic nu o poate tine departe de ocean.

Tanara in varsta de 25 de ani a fost vazuta recent bucurandu-se de valuri, desi este insarcinata in luna a sasea, scrie The Mirror.

„Iubesc sentimentul pe care il traiesc atunci cand micutul acesta se misca in pantecul meu. Sa fiu mama este o noua aventura incitanta pentru mine”, a scris Bethany intr-un mesaj publicat pe Twitter, precizand totodata ca are de gand sa continue sa faca surf pana cand bebelusul se va naste.

„Am facut surf pe durata intregii sarcini. Vreau sa continui sa fac asta cat de mult pot. Odata ce burta imi va creste mai mult, probabil ca voi prefera totusi sa petrec mai mult timp inotand si bucurandu-ma de ocean”, a explicat ea.

Bethany Hamilton si-a pierdut bratul pe cand avea doar 13 ani, dupa ce a fost atacata de un rechin-tigru ce masura aproape 5 metri. La nu mult timp dupa acest incident, dupa ce si-a revenit complet, tanara a revenit la marea sa dragoste: surful.

M-am urcat din nou pe placa datorita pasiunii mele pentru sport, pentru ocean, si in speranta ca stilul meu de viata nu se va schimba dramatic. Nu mai auzisem niciodata pana atunci de vreo persoana care sa faca surf doar cu un brat, asa ca nici nu stiam daca acest lucru e posibil”, a povestit ea.

De atunci, Bethany a obtinut numeroase premii in competitiile de specialitate.

In anul 2013 s-a casatorit cu Adam Dirks, iar acum cuplul asteapta un baietel.

Sportiva si-a scris povestea intr-o carte, „Soul Surfer: A True Story of Faith, Family, and Fighting to Get Back on the Board”, care a fost transpusa si pe marele ecran.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii