ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-10-2014, ora 12:53

Inna s-a facut de ras in timpul unui concert! GRAMATICA i-a dat doua palme: "Asa spuneam eu cand eram mica"

Articol de Madalina Irimia
Inna a avut o multime de concerte in strainatate si a calatorit foarte mult in ultimii doi ani. Din cate se pare, aceste calatorii au facut-o sa uite limba romana, mai ceva ca celebrul Raducioiu. Altfel nu se poate explica aceasta gafa.

In timpul unui concert la Baia Mare, Inna a demonstrat ca ar fi picat BAC-ul cu brio. Cantareata nu a stiut sa pronunte corect cuvantul soseta, pe care l-a transformat in “soseata”. De plural ce sa mai vorbim? In loc de sosete, Inna a schimbat forma cuvantului si a ajuns “sosete”.

Mi-am luat sosteele lungi pana la genunchi si mi le-am pus pe maini, deci costumatia nu este de acasa. Am cules de la Targu Mures o soseata, o alta soseata si am ajuns la Baia Mare cu doua soseti”, a spus in fata fanilor.

Reactia publicului a facut-o pe Inna sa-si dea seama imediat de greseala facuta, asa ca s-a grabit sa le explice fanilor despre ce e vorba: “Asa spuneam eu cand eram mica, ‘soseti’, iar de atunci numai asa spun”. La finalul concertului, solista le-a facut cadou fanilor sosetele buclucase.

Sursa: cancan.ro
     
Tag-uri: inna, gafa, gramatica
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii