ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
06-11-2013, ora 05:21

Inna, Andra, Dan Bittman, Florin Piersic - cele mai grele nume din showbizul romanesc au ajuns intr-un scandal penibil, dezvaluit in urma cu putin timp de ANAF

Articol de Madalina Irimia

CREDIDAM, o asociatie non-profit care reprezinta interesele unor artisti de top din Romania, este acuzata de ANAF ca a dedus TVA pentru achizitionarea de rochii de noapte, pampers sau sticle de horinca. ANAF subliniaza intr-un raport de inspectie ca astfel de cheluieli nu sunt deductibile. Constrolul ANAF la CREDIDAM a descoperit nereguli in contabilitate de 5 milioane de lei, insa asociatia a constestat in instanta acuzatiile ANAF.

Un raport de inspectie al ANAF a descoperit la Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti ca exista iregularitati in valoare totala de peste 5 milioane de lei. Aceste iregularitati consta in principal in TVA dedus gresit, precum si in impozite pe profit calculate eronat.

Potrivit raportului de inspectie al ANAF, CREDIDAM a introdus la capitolul cheltuieli deductibile de TVA o serie de facturi pentru camasi de noapte, achizitii de produse pentru ingrijirea copilului (pampers, sampon, lapte praf), 8 sticle de horinca, sosete, 80 de sticle de Cuvee si Merlot, praline, parfumuri sau deconturi pentru cazari. ANAF a specificat ca astfel de achizitii nu pot fi introduse la cheltuieli deductibile de TVA.

Integral pe gandul.info

Foto: youtube.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii