A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758168.273.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Initiala numelui iti dezvaluie defectele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-07-2014, ora 08:04

Initiala numelui iti dezvaluie defectele

Articol de Madalina Irimia

Numele primit la nastere iti influenteaza mai mult decat crezi existenta, intrucat fiecare litera tradeaza anumite caracteristici ale posesorului.

Initiala A Esti ambitioasa si gandesti liber. Nu iti schimbi opiniile sub presiune si esti un lider nativ. Cu toate acestea, dorinta ta de a avea totul sub control se poate transforma in tendinta de a fi inflexibila, iar de aici ti se trage esecul. In momentul in care nu mai iei in serios si alte idei in afara de ale tale, proiectele tale sunt sortite esecului.

Initiala B Esti sensibila si introvertita, insa reusesti cumva sa dai dovada de compasiune. Esti linistita si ai nevoie de echilibru pentru a te putea dezvolta. Esti loiala si urmezi calea care iti este dictata, de regula, insa asta este modalitatea prin care iti sabotezi succesul. Greseala ta este ca nu incerci sa iei decizii de una singura mai des si te bazezi prea mult pe ce spun cei ce par mai talentati, inteligenti sau priceputi decat tine, iar lipsa de incredere in fortele proprii te tine in loc.

Initiala C Iti prezincti inima pe tava si nu ai nimic de ascuns, iar asta nu face decat sa te ajute, fiindca ai ajuns sa ai instincte ascutite si o intuitie de invidiat. Te exprimi cu usurinta si nu-ti trebuie prea mult pentru a-ti da seama cu cine stai de vorba. Ai grija, insa, fiindca personalitatea ta deschisa si modul franc de a pune problema iti poate dauna in cariera. Fii sigura ca ai argumente solide inainte de a acuza pe cineva ca minte sau ca iti doreste raul, fiindca de regula, intuitia nu este acceptata ca proba in instanta!

Citeste articolul integral pe Feminis.ro.

Foto: nasturelul-fermecat.blogspot.com

     
Tag-uri: litera, nume, defecte
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii