A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675562.23.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Infractorii au "o predispozitie genetica" pentru violenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-02-2013, ora 17:02

Infractorii au "o predispozitie genetica" pentru violenta

Articol de Cristian Amariei

Un neurolog german sustine ca a descoperit o regiune din creier care este asociata cu comiterea de activitati infractionale.

Medicul Gerhard Roth din Bremen sustine ca "regiunea raului" se afla in lobul cerebral central si apare pe radiografii sub forma unei mase intunecate, el facand aceasta descoperire in timp ce analiza creierele unor persoane condamnate pentru comiterea de acte violente, in cadrul unui studiu comandat de Guvernul german.

Acea masa intunecata, aflata in partea din fata a creierului, a aparut in toate tomografiile persoanelor care au comis acte de violenta criminala.

In urma acestui studiu, savantul german sustine ca infractorii au "o predispozitie genetica" pentru violenta.

"Atunci cand primesti radiografiile creierelor unor criminali periculosi, se observa aproape intotdeauna anumite deficiente in partea din fata a creierului. Exista cazuri cand anumiti oameni devin infractori din cauza unei tumori sau a unei leziuni din acea zona, iar dupa operatia de indepartare a tumorii, acea persoana devine din nou un om normal. Acestea sunt deficiente fiziologice, intrucat anumite substante, precum serotonina din lobul frontal, nu lucreaza eficient. Insa aceasta este cu siguranta zona cerebrala unde se formeaza raul si unde acesta sta ascuns", a explicat savantul german.

Citeste pe Mediafax care sunt cele trei grupuri de infractori, potrivit clasificarii medicului german.

Foto: lapublishing.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii