A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674677.8899.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Informare meteo: precipitatii mixte, polei si intensificari ale vantului in intreaga tara pana joi dimineata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-12-2014, ora 12:14

Informare meteo: precipitatii mixte, polei si intensificari ale vantului in intreaga tara pana joi dimineata

Articol de Cristian Amariei
Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, miercuri, o informare meteorologica de precipitatii mixte, polei si intensificari ale vantului valabila in intreaga tara pana joi dimineata.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 10 decembrie, ora 10.00 — 11 decembrie, ora 8.00, precipitatiile se vor restrange catre estul si sud-estul tarii unde si vantul va diminua treptat in intensitate, dar rafalele vor mai atinge 45...55 km/h.

In Moldova, Carpatii Orientali si vestul Carpatilor Meridionali vor predomina ninsorile, iar in Muntenia si Dobrogea se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Izolat se va forma polei si se vor mai cumula cantitati de apa de 15...20 l/mp.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, noi atentionari nowcasting Cod Galben de vant puternic, polei si ploaie inghetata, valabile pe raza a cinci judete din nord-estul si sud-estul tarii, pana la ora 13.00.

Potrivit meteorologilor, intre orele 10.00 si 13.00, local in judetul Ialomita, in nordul judetului Calarasi si in sudul judetului Braila se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala pot depasi 55-60 km/h.
De asemenea, in acelasi interval orar, local in judetele Iasi si Neamt sunt prognozate depuneri de polei si ploaie care ingheata.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii