ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2013, ora 14:07

“Individul asta ne-a dus de nas ca pe niste copii”. Ce reprezinta fotografia de pe permisul auto

Articol de Madalina Irimia

Un barbat de 29 de ani le-a facut o farsa politistilor pe care acestia nu o vor uita prea curand, mai ales ca povestea s-a raspandit si acum este in toate ziarele din lume.

Fredrik Saker a dovedit ca arta lui este la fel de buna ca si o fotografie, dupa ce a facut in asa fel incat autoportretul sau a ajuns pe permisul de conducere, relateaza ziarul suedez Dagens Nyheter.

Artistul amator si-a facut autoportretul, i-a facut o fotografie, pe care a trimis-o apoi autoritatilor locale atunci cand a venit vremea sa-si preschimbe permisul de conducere. Agentii au fost pacaliti, iar suedezul a intrat in posesia documentului cu desenul pe post de fotografie.

Fredrik a spus ca toata lumea se plange de felul in care arata in fotografia din permisul de conducere, iar el a simtit ca poate sa faca ceva in acest sens. S-a desenat, incercand sa indeplineasca toate criteriile cerute de fotografia unui astfel de document. “Am avut ceva emotii, dar fotografia autoportretului, care are dimensiuni mici, arata exact ca o… fotografie”, a spus tanarul.

Dupa ce permisul a fost eliberat, ziarul suedez Dagens Nyheter i-a contactat pe functionarii serviciul de premise, uluiti sa afle ca au fost prostiti. Au avut, insa, puterea sa trateze elegant situatia: “In mod categoric, nu incurajam oamenii sa procedeze astfel, dar in acest caz chiar nu exista nicio problema. Persoana seamana perfect cu imaginea din permis. Nu credem ca cineva ar fi putut sa detecteze defectele intr-o fotografie atat de mica”, a spus purtatorul de cuvant al serviciului, Peter Ranki.

Fredrik Saker a spus razand: “Pentru mine inseamna ca am facut progrese serioase cu pictura”.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: Dagens Nyheter

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii