A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661814.8796.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Incredibilul caz al femeii care a slabit 100 de kilograme
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-01-2013, ora 08:04

Incredibilul caz al femeii care a slabit 100 de kilograme

Articol de Madalina Irimia

O femeie din SUA a reusit performanta rara de a slabi nu mai putin de 100 de kilograme. In plus, ea a inceput sa concureze in competitii de triatlon si maraton.

Aimee Smith din Wisconsin, SUA, a decis sa faca o schimbare majora in viata ei si sa slabeasca, scrie inquisitr.com. Ea si-a dat seama ca greutatea sa o impiedica sa duca o viata normala.

Aimee ajunsese cu doi ani in urma chiar la greutatea de 193 de kilograme. "Ma dureau genunchii, spatele. Aveam hipertensiune arteriala. Eram pre-diabetica. Mergeam pe un drum prost", spune ea referitor la acea perioada.

Americanca a decis apoi sa isi faca o operatie la stomac si si-a schimbat complet stilul de viata, totul pentru a reusi sa slabeasca.

Femeia in varsta de 44 de ani concureaza acum la maraton si triatlon. In plus, ea vrea sa se inscrie in vestita competitie "Ironman", care implica probe fizice istovitoare si pune la incercare limitele rezistentei umane.

Sursa: ziare.com

Foto: abcnews.go.com

     
Tag-uri: femeie, greutate, sport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii