ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-08-2014, ora 11:37

Incident grav pe Autostrada Soarelui. O masina in care se aflau trei persoane a fost cuprinsa de flacari

Articol de Cristian Amariei

O masina s-a facut scrum, sambata noapte, pe Autostrada Soarelui. Pasagerii, o fetita de trei ani si bunicii sai, au reusit sa iasa doar cu cateva clipe inainte ca autoturismul sa fie cuprins de flacari.

Cei trei se intorceau de la mare, cand, la un moment dat, in apropiere de Fetesti, de la motor a inceput sa iasa fum. In scurt timp, masina a fost cuprinsa de flacari in totalitate.

Soferul abia apucase sa parcurga 35 de kilometri cand de la motor a inceput sa iasa fum. Speriat, omul a tras pe dreapta.

"A luat foc masina, pompierii au venit d-abia acuma cand masina a ars cu totul. Un scurt circuit, altceva ce poate sa fie, o sursa de foc la o masina", a spus soferul, Ion Antonescu.

Speriati, oamenii au sunat la 112. Cativa soferi care treceau pe acolo au oprit si au incercat sa stinga incendiul. In zadar insa.

Din fericire, pasagerii care se aflau in autoturism au reusit sa se salveze la timp, insa din masina n-a mai ramas aproape nimic. Dupa mai bine de 25 de minute, un echipaj de pompieri a ajuns la fata locului. Dupa ce se va face expertiza masinii, anchetatorii vor afla din ce cauza s-a produs incendiul.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii