A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832194.2668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Incepand cu 2014, salariile bugetarilor vor fi stabilite in functie de performanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
07-07-2013, ora 16:07

Incepand cu 2014, salariile bugetarilor vor fi stabilite in functie de performanta

Articol de Cristian Amariei

Salariile bugetarilor vor include atat o suma fixa, dar si o parte variabila care va depinde de performantele profesionale individuale ale angajatilor. Sistemul va fi reglementat prin noua lege a salarizarii din sectorul public pregatita pentru anul viitor, potrivit unui document oficial obtinut de agentia Mediafax.

Salarizarea va include in continuare o limita minima si una maxima, dar va fi acordata si o suma care va varia in functie de performanta profesionala individuala.

"Avand in vedere multitudinea de forme de salarizare specifice fiecarui sector bugetar (invatamant, sanatate, aparare, justitie, politie, functie publica, sport, afaceri externe), se impune elaborarea unui proiect normativ prin care sa se reglementeze salarizarea categoriilor de personal intre o limita minima si o limita maxima, acordarea unei parti variabile in functie de performantele profesionale individuale si incadrarea in cheltuielile de personal alocate fiecarui ordonator principal de credite", se arata in documentul obtinut de Mediafax.

Integral pe incont.ro

Foto:stiri.covasnamedia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii