A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830295.8414.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Inca doi raniti din Colectiv s-au stins din viata duminica dimineata. Bilantul tragediei a urcat la 43 de morti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-11-2015, ora 09:26

Inca doi raniti din Colectiv s-au stins din viata duminica dimineata. Bilantul tragediei a urcat la 43 de morti

Articol de Cristian Amariei
Bilantul sumbru al tragediei din clubul bucurestean continua sa creasca. Duminica dimineata au pierdut batalia pentru viata, la Spitalul Floreasca, alte doua suflete.
Este vorba de un student turc si o tanara care lucra in clubul mortii.

"Pacienta era inclusa pe lista pacientilor critici, in numar de sase, iar acele complicatii specifice arsului apar pe o anume perioda si, de fapt, sunt complicatii majore, cu risc vital", a declarat pentru Stirile ProTV Ioan Lascar, seful sectiei de Chirurgie Plastica din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca.

Cetateanul turc a fost operat acum cateva zile, cu ajutorul medicilor turci. Celalalt caz este o tanara aflata pe lista pacientilor critici. Un alt pacient de pe aceasta lista a facut un stop cardiac si a trebuit resuscitat, a precizat profesorul Ioan Lascar. Acesta a spus ca starea celorlalti raniti este stabila duminica dimineata, toti fiind operati. "Riscul de deces il da arsura de cai respiratorii. Toti cei care au inhalat aerul fierbinte au inhalat si subtsantele toxice".

"Caracteristica acestor cazuri este inaltul grad de imprevizibilitate a evolutie. Nu stim cat de profund e afectat plamanul de substantele toxice. E greu de stabilit un prognostic de la o ora la alta", a mai spus seful sectiei de Chirurgie Plastica de la Floreasca. "Resursa umana a medicilor romani este epuizata".

Doctorul Lascar preciza sambata ca datele statistice prezentate in literatura de specialitate arata ca, in cazul asocierii arsurilor de cai tegumentare si cai aeriene, indicele de mortalitate se situeaza intre 30-80%.

Doi raniti vor fi transportati in Ungaria si Marea Britanie

Doua aeronave ale Fortelor Aeriene Romane, pregatite pentru misiuni de evacuare medicala, sunt planificate sa execute duminica doua noi zboruri pentru transferul unor pacienti raniti in incendiul de la clubul „Colectiv" catre Marea Britanie si Ungaria. Misiunile vor fi executate la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Pacientii vor fi asistati pe timpul zborurilor de echipe medicale coordonate de SMURD si sprijinite de medici si personal de specialitate din M.Ap.N.
     
Tag-uri: tragedie, colectiv, bilant
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  04.06.2017 06:12

wh0cd486162 generic viagra mastercard buy clomid online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii