A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833897.5066.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Inainte sa isi dea demisia, si-a informat colegii despre obiceiurile sefului. Mesajul a ajuns viral
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2014, ora 08:03

Inainte sa isi dea demisia, si-a informat colegii despre obiceiurile sefului. Mesajul a ajuns viral

Articol de Cristian Amariei

Un angajat de la o agentie de presa din Londra a hotarat ca, inainte sa isi dea demisia, sa le scrie tuturor colegilor un e-mail in care isi exprima parerile despre comportamentul sefului sau.

Kieran Allen sustine ca, in trecut, a vrut sa plece de la agentia de presa MEC Global, insa a ales sa ramana dupa ce i-au fost promise o crestere de salariu si sansa de a avansa in cadrul companiei.

Odata cu promovarea insa, barbatul spune ca nu a mai putut face fata volumului de munca si, din cauza stresului, a trebuit sa isi ia concediu doua saptamani, conform Daily Mail.

"Cand m-am intors, in loc ca seful meu sa imi ureze bun venit si sa ma cheme sa vorbim pentru a clarifica lucrurile, a inceput sa ma atace si sa ma faca sa ma simt ca un strain", marturiseste Kieran.

Acesta declara ca superiorul sau i-a taiat prima cuvenita si l-a avertizat verbal pentru ca nu si-ar fi facut treaba bine, motiv pentru care a hotarat sa isi dea demisia.

Inainte sa plece de la MEC Global insa, Kieran a trimis un e-mail colegilor in care ii informeaza despre obiceiurile sefului sau:

"A facut glume pe seama sportivilor care participa la Jocurile Paralimpice, s-a declarat mandru ca nu are nici macar o picatura de sange evreu in corp si a intretinut relatii sexuale cu o fata pe care o intervievase chiar in sala de sedinte".

In finalul e-mail-ului, Kieran nu uita sa mentioneze ca a spus numai adevarul si ca a facut acest lucru pentru a-i proteja pe ceilalti angajati de la agentia de presa.

Mesajul barbatului a fost publicat si pe internet, iar in scurt timp a ajuns viral. Mii de oameni l-au comentat si multi l-au apreciat pentru gestul facut.

Raspunsul fostului sef nu s-a lasat insa asteptat. Conform site-ului Pastebin, acesta le-a trimis angajatilor sai un e-mail in care se declara "dezamagit" de gestul lui Kieran si precizeaza ca nu este inca hotarat daca va lua masuri sau nu.

Sursa: stirileprotv.ro

foto:businesszone.co.uk

     
Tag-uri: mesaj, barbat, demisie, sef
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii