A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720336534.0333.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In plin concert, Kylie Minogue a uitat versurile cantecului (Video)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
09-04-2012, ora 13:20

In plin concert, Kylie Minogue a uitat versurile cantecului (Video)

Articol de Madalina Irimia

Cantareata Kylie Minogue a sustinut recent un concert la Hammersmith Apollo din Londra, in cadrul turneului numit Anti-Tour.

Kylie Minogue isi va sarbatori luna viitoare cea de-a 44-a aniversare, insa s-a prezentat in fata fanilor londonezi intr-o forma fizica foarte buna. Tinutele alese au fost de inspiratie rock, foarte sexy, si i-au pus in evidenta silueta perfecta.

Daca la capitolul "look" , vedeta s-a prezentat bine, cea care i-a jucat feste a fost memoria. In plin spectacol, australianca a uitat cuvintele unuia dintre cele mai cunoscute cantece ale sale, Give Me Just A Little More Time, aflam din Digitalspy.

Cu o prezenta de spirit deosebita, Kylie a depasit foarte bine momentul. Marturisind cu naturalete ca a denaturat textul, vedeta s-a lasat ghidata de public, iar la final a multumit pentru ajutorul acordat.

Turneul Anti-Tour este unul deosebit fata de cele anterioare, deoarece vedeta a renuntat la nenumaratele efecte speciale care-i caracterizau concertele, punand accent pe reluarea unor melodii de succes ale sale, pentru ca admiratorii sa aiba sansa de a le asculta live.

Se pare ca acest tip de concert are priza la public, deoarece atmosfera creata este una intima. Se pune mult accentul pe legatura cu publicul. Acest lucru este iubit de spectatori, iar pe Kylie a ajuat-o sa salveze momentul in care a uitat versurile.

Sursa: ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii