A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818442.5105.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In mod neasteptat, ei sunt cei mai fericiti oameni din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2013, ora 13:00

In mod neasteptat, ei sunt cei mai fericiti oameni din lume

Articol de Madalina Irimia

Cele mai fericite persoane din lume sunt tocmai cele din tarile sarace. Aceasta este concluzia unui studiu recent, realizat de specialistii de la Gallup in 148 de tari.

Potrivit datelor obtinute in urma cercetarii, locuitorii din El Salvador, Paraguay, Uruguay si Panama se numara printre cei mai fericiti oameni din lume. Cifrele mai arata ca sapte din cele 10 tari din lume cu cei mai fericiti locuitori se afla in America Latina, noteaza site-ul Pravda.ru.

Pentru a ajunge la aceasta concluzie, specialistii de la Gallup au rugat aproximativ 150.000 de persoane, cate 1.000 de voluntari din fiecare tara, sa raspunda unui chestionar, care cuprindea intrebari cu privire la cat de odihniti se simt, daca sunt tratati cu respect, daca zambesc sau rad des sau daca se simt bucurosi.

Rezultatele au aratat ca, in Panama si Paraguay, 85% dintre cei chestionati au raspuns “da” la toate cele cinci intrebari, cele doua tari ajungand in fruntea listei. Acestea au fost urmate indeaproape de El Salvador, Venezuela, Trinidad si Tobago, Thailanda, Guatemala, Filipine, Ecuador si Costa Rica.

Natiunile prospere pot fi uneori profund nefericite, arata datele studiului, in timp ce tarile sarace au uneori o populatie mai optimista.

Astfel, populatia cu cei mai tristi locuitori se afla in Singapore, bogatul si ordonatul oras-stat asiatic, care se numara printre cele mai dezvoltate din lume. Germania si Franta se afla alaturi de regiunea autonoma somaleza Somaliland pe locul 47 in randul tarilor cu populatie mai putin fericita. SUA s-au clasat pe locul 33 in ceea ce priveste abordarea optimista a vietii de zi cu zi.

In randul celor mai nefericite tari se afla aflat Irakul, Yemenul, Afganistanul si Haiti, precum si Armenia, Georgia si Lituania.

Sursa: gandul.info

Foto: publimedia

     
Tag-uri: tari, saracie, studiu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii