A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755860.1342.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In ce firme castigi 5.000 de dolari pe luna daca faci un stagiu de practica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-03-2014, ora 12:06

In ce firme castigi 5.000 de dolari pe luna daca faci un stagiu de practica

Articol de Madalina Irimia

Expertii spun ca internship-ul a fost considerat in timp un instrument pentru a obtine un job pe termen lung sau o activitate care sa arate bine in CV, si nu un mod de a castiga multi bani.

Sunt insa si firme mari care achita mii de dolari pe luna celor care reusesc sa se califice pentru un stagiu de practica, arata un nou raport al site-ului de recrutare Glassdoor, citat de Manager.ro.

Glassdoor a intocmit un clasament cu primele companii care ofera cele mai generoase renumeratii in cadrul programelor lor de internship.

Pe primul loc din top in top se afla compania Palantir, specializata pe software si servicii, care ofera un salariu mediu lunar pentru stagiari de 7.012 dolari pe luna.

Pe urmatoarele pozitii se afla VMware, o companie americana care dezvolta software de virtualizare, care da stagiarilor 6.966 de dolari pe luna, si Twitter, cu 6.791 de dolari pe luna.

Expertii in resurse umane sustin ca acest top se afla sub influenta companiilor din tehnologie, nume importante precum LinkedIn, Microsoft, Apple, Facebook, Google si Yahoo oferind stagiarilor salarii lunare de peste 5.000 de dolari.

Potrivit CNN Money, asigura bani peste aceasta limita, in cadrul programelor de internship, si firme precum Chevron si Exxon Mobil, din sectorul energetic.

In plus, raportul anunta ca salariile pentru stagiari au crescut cu intre 2% si 5% fata de anul trecut in cazul celor mai multe companii din lista.

Potrivit purtatorului de cuvant al Glassdoor, Scott Dobroski: "Lupta pentru cele mai bune si mai stralucite minti tinere este acerba. Daca aceste persoane talentate merg in alta parte, companiile vor fi afectate, astfel incat sunt dispuse sa plateasca mai mult".

Iata care sunt primele zece firme din lume care achita pentru stagiari cele mai mari salarii medii lunare in cadrul internship-urilor:

1. Palantir - 7.012 de dolari

2. VMWare - 6.966 de dolari

3. Twitter - 6.791 de dolari

4. LinkedIn - 6.230 de dolari

5. Facebook - 6.213 de dolari

6. Microsoft - 6.138 de dolari

7. ebay Inc - 6.126 de dolari

8. ExxonMobil - 5.972 de dolari

9. Google - 5.969 de dolari

10. Apple - 5.723 de dolari.

Sursa: realitatea.net

Foto: sfatulparintilor.ro

     
Tag-uri: firme, bani, job
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii