A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719762219.4701.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In aceste combinatii ULEIUL DE MASLINE poate deveni TOXIC
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-04-2014, ora 09:19

In aceste combinatii ULEIUL DE MASLINE poate deveni TOXIC

Articol de Madalina Irimia

Uleiul de masline este o sursa excelenta de grasimi sanatoase si nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie. Insa daca il folosesti gresit, poate sa devina toxic.

Uleiul de masline este o sursa excelenta de grasimi sanatoase si nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie. Insa daca il folosesti gresit, poate sa devina toxic, scrie foodstory.ro.

Este foarte sanatos, poate fi pus peste orice aliment si rivalizeaza doar cu untul in ceea ce priveste consumul cu painea. Insa nu trebuie folosit chiar la orice. Uleiul de masline are un punct de fierbere mai mic, ceea ce inseamna ca arde usor si devine periculos pentru organism, sau ca poate sa ia foc, la propriu. Ca regula generala, este ca nu trebuie sa gatesti cu ulei de masline la temperaturi ridicate.

Iata ce sa nu gatesti niciodata cu ulei de masline: friptura, fie ea de porc, miel sau pui, carne de peste, legume la cuptor (daca temperatura este mai mare de 200 grade Celsius).

Citeste mai mult pe foodstory.ro.

Foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii