A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664090.5271.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In Londra va fi deschisa o cafenea pentru pisici
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2013, ora 16:33

In Londra va fi deschisa o cafenea pentru pisici

Articol de Madalina Irimia

O britanica va deschide in Londra prima cafenea pentru pisici, unde iubitorii de animale isi vor putea savura cafeaua oricand in compania felinelor.

Prima cafenea pentru pisici va fi inaugurata la Londra, in urma unor donatii care insumeaza peste 100.000 de euro, primite prin intermediul site-ului Indiegogo.

Antreprenoarea Lauren Pears deja cauta un loc in zona Old Street a Londrei pentru a amplasa cafeneaua si spera ca pana in luna mai a acestui an sa o deschida.

Femeia in varsta de 30 de ani a gasit deja 10 - 15 clienti-feline, care provin de la Mayhew Animal Home din Kensal Green si pe care ii va aduce in noul local destinat lor.

Lauren a fost inspirata sa porneasca afacerea de cafenelele pentru pisici din Japonia si a intrat pe aceasta nisa neexploatata in Londra pentru a le oferi britanicilor care nu isi permit sa creasca pisici din cauza spatiului prea mic al locuintelor lor sansa sa se bucure de prezenta pisicilor la cafenea.

Cafeneaua va percepe o taxa celor care vor veni sa viziteze pisicile acolo, insa cei care nu isi permit vor avea posibilitatea de a se inscrie intr-un program de voluntariat in cadrul caruia pot veni peste noapte sa aiba grija de pisici.

Antreprenoarea britanica a primit deja 300 de aplicatii pentru acest job.

Anul trecut, si in Viena a fost deschisa o cafenea pentru pisici.

Sursa: apropo.ro

Foto: letsjapan.markmode.com

     
Tag-uri: cafenea, pisici, Londra
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii