A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661886.6213.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In China va fi construita o statie de cale ferata unicat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-10-2016, ora 09:35

In China va fi construita o statie de cale ferata unicat

Articol de Madalina Irimia
In China va fi construita o statie de cale ferata care va fi un unicat in lume, fiind amplasata la cea mai mare adancime si destinata trenurilor de mare viteza.

Lucrarile de constructie la aceasta statie de cale ferata vor fi finalizate pe la sfarsitul anului 2019, scrie Rador.

Ea va fi construita intr-o suburbie a Beijingului, in apropiere de Marele Zid Chinezesc. Potrivit Agentiei de presa RIA NOVOSTI, care citeaza presa chineza, statia va fi construita langa Badaling, o portiune a Marelui Zid Chinezesc, care este cea mai vizitata de turisti, amplasata la 75 km nord-vest de capitala Chinei, devenind astfel parte a tronsonului de cale ferata Beijing-Zhangjiakou, care va fi intens folosita in perioada Jocurilor Olimpice de Iarna din 2022, din China.

Potrivit declaratiilor presedintelui companiei China Railway Group Limited, Zhao Guangfa, statia de cale ferata va fi construita la o adancime de 102 metri, iar suprafata constructiei subterane va cuprinde 35.000 de metri patrati, «echivalentul a cinci stadioane de fotbal».

«Aceasta va fi cea mai mare statie de cale ferata din lume, amplasata la cea mai mare adancime si destinata trenurilor de mare viteza», a mentionat Zhao Guangfa. De asemenea, acesta a adaugat ca statia va avea trei nivele.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: china, cale ferata, unicat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii