A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664346.8032.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In China se aplica o noua lege: "Vizitati-va parintii!"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-07-2013, ora 15:26

In China se aplica o noua lege: "Vizitati-va parintii!"

Articol de Madalina Irimia

Lola Wang are 28 de ani si lucreaza in marketing, in Shanghai. Ca sa-si vada parintii de doua ori pe an, ea face un drum de 6 ore spre regiunea Shandong - o data in timpul sarbatorii Noului An si o data de Ziua Nationala.

"Stiu ca ar trebui sa-mi vizitez parintii mai des, insa slujba mea din industria financiara presupune sa lucrez mai multe ore si sa-mi sacrific din timpul personal", spune Wang, singurul copil la parinti, pentru CNN.

Drama ei este traita de multi tineri din China, unde politica "singurului copil" si reformele economice din ultimele 3 decenii au accelerat declinul familiei traditionale. De altfel, aceasta problema este privita cu ingrijorare de noii lideri ai Chinei, care se lupta acum cu incercarea de a sprijini cat mai mult persoanele in varsta, aflate in numar tot mai mare.

Astfel, in aceasta saptamana a fost data o noua lege in China, care ii obliga pe tinerii care au parinti mai batrani de 60 de ani sa ii viziteze "frecvent" si sa se asigure ca starea lor financiara si spirituala este buna.

Integral pe stirileprotv.ro

     
Tag-uri: China, lege, parinti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii