A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758246.9215.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In China, femeile singure pot inchiria iubiti cu ora
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-05-2014, ora 06:08

In China, femeile singure pot inchiria iubiti cu ora

Articol de Madalina Irimia

Familia e considerata temelia societatii chineze, asa ca tinerele care nu isi intemeiaza o familie traiesc sub presiunea parintilor, care le preseaza sa isi gaseasca jumatatea , cat mai repede, scrie stirileprotv.ro.

Dezvoltarea economica din ultimii ani a dus la schimbarea modului in care tinerele din China privesc viata, acestea isi doresc sa aiba cariere de succes si independenta si intra in conflict cu traditionalismul parintilor.

In aceste conditii, site-urile chinezesti, precum taobao.com, ofera barbati de inchiriat cu ora, pentru tinerele care se rusineaza de statutul de femei singure.

Site-ul Daily Mail, care citeaza publicatia chineza People’s Daily, scrie ca iubitii pot fi inchiriati pentru cel putin 3 zile, cu un tarif de 30 de yuani pe ora si ofera servicii extra, de la cine in oras, pentru 50 de yuani, la sedinte de shopping (30 de yuani).

Tinutul de maini este gratuit. Ca pentru orice serviciu respectabil, exista si un sezon de varf, acesta este in perioada Anului Nou Chinezesc, cand, conform traditiei, familiile se reunesc.

Procesul incepe cu o intalnire preliminara intre agentia de inchiriere si clienta, in cadrul careia se discuta despre cerintele acesteia si se stabileste povestea de acoperire a relatiei fictive.

Ulterior are loc un schimb de fotografii si are loc chiar si o repetitie, inainte de a finaliza inchirierea. Desi cei doi parteneri incearca sa mentina relatia la un nivel strict profesional, Xu Li, un iubit profesonist, in varsta de 26 de ani, a declarat ca uneori granita dintre profesional si personal este greu de mentinut.

Foto: chinalovematch.net

     
Tag-uri: femei, China, barbati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii