A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819421.4292.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In America si cainii ar vota cu Trump. Ce i-a facut un american cainelui sau, in cadrul unui eveniment electoral
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2016, ora 09:29

In America si cainii ar vota cu Trump. Ce i-a facut un american cainelui sau, in cadrul unui eveniment electoral

Articol de Madalina Irimia
In America si cainii ar vota cu Trump. Sau cel putin, asa ii dreseaza stapanii lor prezenti la declaratiile candidatului la prezidentiale.
La fiecare aparitie publica, Donald Trump le cere sustinatorilor sa ridice mana dreapta si sa jure ca il vor vota, asa ca la una dintre cele mai recente aparitii, un caine a fost vedeta evenimentului, dupa ce stapanul sau l-a ajutat sa ridice piciorul.

"Ridicati mana dreapta! Jur ca voi vota cu Donald Trump saptamana viitoare! Ridicati mana aia! Va iubesc!"

Este replica cu care a cucerit si cainii. Unul dintre participantii la eveniment si-a ajutat animalul sa ridice laba dreapta in semn de sustinere. Multi au considerat initiativa lui Trump un indemn nazist.

Intre timp, pe retelele de socializare s-a creat o adevarat lupta intre patrupedele sustinatoare ale lui Trump si cele care nu l-ar vota. Una dintre imaginile devenite virale spune ca "prietenii nu ar lasa cel mai bun amic al omului sa voteze cu Trump". La inceputurile cursei electorale, Hillary Clinton parea sa aiba mai mare atractie la caini. Totusi acum candidatul republican pare ca se face auzit destul de bine in randul necuvantatoarelor. Desi miscarea patrupedelor care ar vota cu Trump a luat amploare, candidatul la Casa Alba nu pare insa un mare iubitor de animale.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii