ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-01-2013, ora 16:37

In 2012, PRbeta a oferit job-uri si internship-uri studentilor

Articol de Madalina Irimia

In perioada 29 octombrie – 8 decembrie, PRbeta impreuna cu partenerii a organizat o serie de workshop-uri de comunicare pentru studentii din marile centre universitare ale tarii. Peste 25 de studenti au fost acceptati la internship-urile oferite de brandurile prezente pe piata nationala, iar 16 studenti sunt deja angajati.

In 2013 PRbeta continua programul de educatie alternativa inceput anul trecut. Asociatia ofera sustinere si consultanta studentilor care au participat la workshop-urile din 2012, cu scopul de a gasi internship-uri si locuri de munca pentru fiecare dintre studentii participanta (60 persoane). De asemenea, isi propune sa organizeze o serie de workshop-uri de comunicare si in 2013.

Cererea a fost mare. S-au inscris 283 studenti din 4 orase mari ale tarii (Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti si Iasi). De aceea am decis sa dezvoltam acest program si sa organizam workshop-urile de comunicare in mai multe orase centre universitare ale tarii. Credem ca este o reala nevoie de a pregati studentii pentru piata muncii si ne bucura sa vedem ca exista interes din partea lor”, detaliaza Oltea Zambori, unul din fondatorii PRbeta.

In total, la workshop-urile PRbeta au participat 60 de studenti, cate 15 in fiecare oras. Workshop-urile au fost sustinute de specialisti in domeniul comunicarii online: Alina Crancau, Online Communications Specialist la Farmec, Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR , Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant in comunicare online, Corina Saftescu, profesor asociat la Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii din cadrul UVT, Dragos Alexa, consultant de marketing si strategii de comunicare, Razvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Momentan, destinatarii workshop-urilor de comunicare sunt studentii din ani terminali, atat de la ciclul de licenta, cat si de la masterat.

Studentii care doresc sa isi dezvolte abilitatile de comunicare pot apela la noi pe tot parcursul anului. Suntem aici pentru a-i sustine si a-i ajuta sa invete si ne bucura foarte mult interesul pe care il manifesta fata de workshop-urile pe care le organizam. In 2013 ne-am propus sa incepem un program de educare alternativa si pentru reprezentantii companiilor mici si mijlocii. Am primit feedback pozitiv din partea lor si am descoperit ca exista un real interes si pe aceasta nisa”, adauga Cristina Putan, unul din fondatorii PRbeta.

Foto: alinaghenciu.com

     
Tag-uri: PRbeta, studenti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii