A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759683.9107.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Impreuna, dar despartiti: noua moda a cuplurilor de azi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-04-2014, ora 12:07

Impreuna, dar despartiti: noua moda a cuplurilor de azi

Articol de Madalina Irimia

Relatiile tip LAT (Living Apart Together), "a fi impreuna, dar a trai separat', sunt o tendinta in extindere in Spania si in restul lumii. Impartasesc dragoste, sex, proiecte in comun, calatorii, vacante, gusturi si interese si au chiar copii impreuna, dar traiesc separat, noteaza vineri ziarul Estrella Digital.

Formula 'tu la casa ta, eu la a mea' nu mai este doar o extravaganta a scriitorilor, a actorilor sau a artistilor. A devenit o optiune practica a multor cupluri care nu vor sa convietuiasca pentru ca primeaza mai mult independenta, libertatea si autonomia. Adeptii LAT obisnuiesc sa aiba o periuta de dinti in casa partenerului si alte produse de uz zilnic, dar nu si un dulap cu haine. Aceasta modalitate care se extinde in intreaga lume nu are legatura cu fidelitatea. Ideea este de a avea impreuna o relatie, insa de a locui fiecare la casa lui, in intimitatea si comoditatea spatiului sau vital.

Angel Barrio are 52 de ani, este om de afaceri si un exemplu clar al relatiei LAT. Nu a locuit niciodata cu sotia si copiii lui, dar petrec mult timp impreuna. Cei doi masa in fiecare seara si petrec impreuna sarbatorile si vacantele. Angel are insa propriul apartament de 'burlac' si prieteni cu care impartaseste aceleasi gusturi.

Integral pe agerpres.ro

Foto: hubpages.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii