A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832322.2387.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Impozitul forfetar se va aplica din iulie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
30-04-2013, ora 08:41

Impozitul forfetar se va aplica din iulie

Articol de Cristian Amariei

Ministrul delegat pentru IMM-uri si turism, Maria Grapini, a declarat, luni, ca institutia pe care o reprezinta a finalizat studiile de impact in ceea ce priveste aplicarea impozitului forfetar pe care le-a trimis ministrului Finantelor, urmand ca masura sa se aplice din al doilea semestru, potrivit Mediafax.

Ministrul delegat pentru IMM-uri si turism, Maria Grapini, a declarat, luni, ca institutia pe care o reprezinta a finalizat studiile de impact in ceea ce priveste aplicarea impozitului forfetar pe care le-a trimis ministrului Finantelor, urmand ca masura sa se aplice din al doilea semestru.

"Studiile de impact (privind impozitul forfetar, n.r.) le-am facut noi, le-am predat la domnul Chitoiu (ministrul Finantelor, n.r.) si ramane ca din semestrul doi sa fie aplicat acel nou impozit, in functie de anumiti indicatori relevanti, la hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, baruri, reparatii auto, pe coduri CAEN. Niciodata nu s-a aplicat decat un impozit general. De aceea este o diferenta foarte mare fata de ceea ce s-a aplicat pana acum", a spus Grapini dupa o conferinta de presa.

Integral pe realitatea.net

Foto: gazetanord-vest.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii