A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629956.7682.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Impact mortal intre o masina, un autobuz si un TIR incarcat cu bere. Localnicii nu au rezistat ispitei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-06-2014, ora 15:12

Impact mortal intre o masina, un autobuz si un TIR incarcat cu bere. Localnicii nu au rezistat ispitei

Articol de Madalina Irimia

Neatentia l-a costat viata pe un sofer din Mures. Intr-o intersectie, nu a acordat prioritate unui autobuz, iar conducatorul acestuia nu a mai reusit sa evite impactul. Ciocnirea a impins autobuzul in fata unui camion si cinci calatori au fost raniti.

Accidentul s-a petrecut la intrarea in localitatea Iernut, din judetul Mures. Autobuzul in care se aflau cinci pasageri se indrepta spre Targu Mures, cand, intr-o intersectie, o masina i-a iesit brusc in fata.

"N-am mai avut nicicum s-o evit si m-a ricosat in TIR, TIR-ul m-a intors invers, am auzit numai sticle, cioburi, eram plin de sticle si oamenii vai, vai", povesteste Mircea Barsan, soferul microbuzului.

In urma impactului puternic, soferul masinii a murit pe loc. Oamenii din autobuz au fost raniti, iar unul dintre ei a ramas blocat inautru.

"O persoana era incarcerata intr-un autobuz, am actionat la descarcerarea acesteia", spune Dorin Oltean, sef ISU Mures.

La fata locului au ajuns de urgenta mai multe ambulante, dar si un elicopter SMURD. O mana de ajutor a dat si medicul Raed Arafat, care trecea intamplator prin zona.

"Avem o victima mai grava pe care a preluat-o elicopterul si alte victime care au fost preluate de alte ambulante. Au fost deplasate mai multe forte de la ISU, inclusiv ale SMURD-ului, elicopterul", explica dr. Raed Arafat.

"Accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de priopritate. A urmat un impact cu un autobuz si cu un autotren", potrivit comisarului-sef Lucian Archiudean, Politia Rutiera Mures.

Camionul transporta bere, iar in urma impactului, o parte din sticle au ajuns pe sosea. Si in timp ce autoritatile isi faceau treaba, localnicii nu au putut rezista isipitei.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: accident, bere, Mures
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii