A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817218.4646.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Imi impart sotul cu fosta lui sotie". Relatia pe care nicio femeie nu o intelege
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-01-2014, ora 07:02

"Imi impart sotul cu fosta lui sotie". Relatia pe care nicio femeie nu o intelege

Articol de Madalina Irimia

Familia si prietenii lor nu au inteles niciodata relatia dintre ei trei. David Gavin din Marea Britanie are o poveste de viata incredibila, dar si greu de crezut.

David a cunoscut-o pe Korena la cateva luni dupa divortul de prima lui sotie. In ziua nuntii, domnisoara de onoare a miresei a fost chiar Adele, fosta partenera a barbatului.

Invitatii au avut un soc cand au vazut-o pe Adele indreptandu-se spre altar la nunta fostului ei sot.

David si Adele povestesc ca relatia lor nu a mai functionat dupa cativa ani de casnicie. Pur si simplu atractia dintre ei a disparut.

La inceput mi-a fost greu sa accept ca am esuat. Credeam ca vom ramane impreuna pentru toata viata. Insa, dupa divort, noi am continuat sa ne vedem si ne-am transformat in cei mai buni prieteni. Si astazi avem un cont in banca impreuna, pe care il alimentam lunar, iar atunci cand avem nevoie de bani, ii luam din acel cont”, povesteste David.

Cand a cunoscut-o pe actuala lui sotie, barbatul i-a povestit despre fosta partenera. Ba mai mult, el a incercat sa le apropie si a reusit.

Acum, Adele si Ketona sunt cele mai bune prietene, dar au o regula. Nu vorbesc niciodata despre viata lor sexuala alaturi de David.

La inceput nu am inteles relatia lor de prietenie. Credem ca se va intoarce la Adele, insa, dupa ce am cunoscut-o, am inteles ca nu va fi asa. Ne petrecem weekend-urile impreuna, dar si sarbatorile”, spune Ketona.

Adele este in continuare singura si marturiseste ca nu simte ca si-a peirdut barbatul, ci din contra, a castigat un nou prieten bun.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: relatie, barbat, femei
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii