A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835236.9798.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Imaginea care a produs CONFUZIE la GLOBURILE de AUR. Ce se intampla in timp ce NADIA COMANECI rade in HOHOTE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-01-2015, ora 11:01

Imaginea care a produs CONFUZIE la GLOBURILE de AUR. Ce se intampla in timp ce NADIA COMANECI rade in HOHOTE

Articol de Cristian Amariei
Nadia Comaneci si sotul ei Bart Conner au fost prezenti la gala de decernare a premiile ”Globurile de Aur”. Cei doi au socializat cu numeroase staruri internationale, iar imaginile au ajuns in presa internationala, dar si pe site-urile de socializare.

Nadia si Bart s-au distrat de minune la gala premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminica seara la Los Angeles. Romanca a purtat o rochie neagra cu paiete, foarte sexy, toata seara fiind numai un zambet.

Cei doi fosti gimnasti, extrem de indragiti in lumea showbiz-ului international nu au ratat ocazia de a socializa cu unele dintre cele mai apreciate staruri internationale printre care se numara Jennifer Lopez, Katie Holmes, David Duchovny sau Jennifer Aniston.

Desi romanca s-a pozat cu majoritatea vedetelor cu care a socializat, una dintre imagini le-a atras atentia fanilor. in ea Nadia rade in hohote, in timp ce frumoasa actrita Salma Hayek sta cu capul pe umarul ei si pare foarte trista. Ipostaza a produs confuzie, multi intrebandu-se ce se petrece de fapt acolo.

Mai multe pe libertatea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii