A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758141.038.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ilie Nastase il ameninta pe Robert Turcescu dupa scandalul "Nadia"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
28-06-2013, ora 12:24

Ilie Nastase il ameninta pe Robert Turcescu dupa scandalul "Nadia"

Articol de Madalina Irimia

Scandalul Nadia Comaneci ia amploare: Ilie Nastase ii declara razboi total lui Robert Turcescu.

Nadia Comaneci poate sa-si bage-n fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cersetoare, ce-a ajuns… I-as da numai zece… suturi in fund! O nemernica, vinde otrava pe arginti!”. Acesta este punctul de vedere al realizatorului tv Robert Turcescu despre faptul ca fosta mare gimnasta apare intr-o reclama facuta impreuna cu baietelul ei, pentru o cunoscuta firma producatoare de margarina. Cuvintele lui Robert Turcescu l-au scos din minti pe Ilie Nastase, care i-a declarat razboi total lui Turcescu.

Nu-mi vine sa cred ca a putut spune asa ceva. Acest baiat a fost si angajatul meu la postul de radio si l-am crezut cu capul pe umeri. Dar vad ca m-am inselat. Acest domn ar trebui sa-si vada de emisiunile lui si sa o lase in pace pe Nadia. Ce treaba are el ca face Nadia reclama? Lumea poate sa nu consume acel produs daca vrea. Dar nu inteleg ce-l intereseaza pe el. Deocamdata Robert Turcescu ar trebui sa nu mai fie atat de pdl-ist. Ca si asa ii pupa-n fund pe unii. Eu pentru Nadia, pentru numele ei, as fi in stare sa merg pana-n panzele albe. Il avertizez pe domnul Turcescu ca daca nu se potoleste va avea razboi cu mine. E foarte urat si descalificant ce a spus”, a reactionat dur Ilie Nastase, potrivit wowbiz.ro.

Sursa: realitatea.net

foto: ele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii