A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817899.7613.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ilie Nastase, atac la Traian Basescu. „Ar trebui sa faca PUSCARIE, dar fac altii pentru el!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
29-02-2016, ora 11:46

Ilie Nastase, atac la Traian Basescu. „Ar trebui sa faca PUSCARIE, dar fac altii pentru el!”

Articol de Madalina Irimia
Atac dur al lui Ilie Nastase la adresa lui Traian Basescu. Nastase sustine ca fostul presedinte ar trebui sa faca cel putin 99 de ani de puscarie.

Ilie Nastase, senator UNPR, a declarat acum o zi ca ia in calcul o candidatura la Primaria Capitalei daca il va avea contracandiat pe Traian Basescu.

"Noi stim ce a facut sau ce nu a facut Basescu. A facut foarte bine, ne-a dat acel slogan cu "Sa traim bine!", cred ca voia sa zica "Sa traiesc bine!". Si acum e sloganul cu "Romania mea!". A avut Romania zece ani. A fost si premier, printre altele. Daca luam la rand toate prostiile facute, cu ALRO, cu mallul de la Baneasa, trebuia sa faca vreo 99 de ani de puscarie! Vrem altfel de primar! Nu sunt eu ala bun, dar eu vreau sa fac curatenie in acest oras. Atat", a spus Ilie Nastase la Antena 3.

In plus, in exclusivitate pentru Romania TV, Nastase a explicat ca multi dintre oamenii lui Basescu platesc acum cu libertatea pentru el.

"Este adevarat ce spun. Lucrul asta il crede multa lume. Cei care au acum procese sau care au fost la puscarie nu au nimic de-a face, iar seful lor este bine mersi. stiti de ce vrea sa candideze? Va spun eu! Vrea sa mai ascunda niste lucuri pe acolo pe la primarie pe care nu le-a pus bine cand a plecat. Probabil ca are mai multe apartamente date si pe la prieteni si casele alea retrocedate... Sa ne spuna ce a facut pe la Anvers mai bine, ca a facut afaceri cu blugi. Asta inseamna bisnita, nu inseamna afaceri. Oamenii de afaceri fac lucururi serioase", a spus Ilie Nastase.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii