ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
22-01-2016, ora 11:46

Ilie Nastase anunta viitorul Simonei Halep: „Vorbesc foarte serios”

Articol de Madalina Irimia
Fostul mare tenismen Ilie Nastase a comentat din nou eliminarea Simonei Halep de la Australian Open si a vorbit despre viitorul sportivei noastre.

Invitat intr-o emisiune de la Realitatea TV, Ilie Nastase a surprins, sustinand ca Simona Halep este favorita la Roland Garros.

"Eu chiar cred ca Simona are cea mai mare sansa sa castige Roland Garros. Vorbesc foarte serios. Ea a fost crescuta pe zgura, acolo a invatat. Daca mai ajunge intr-o finala, are experienta. In momentul in care ai luat o finala, ti-ai dat drumul, Jocul de tenis este unul de incredere", a spus Ilie Nastase.

Totusi, Nastase i-a recomandat sportivei noastre sa faca o pauza de aproximativ o luna pentru a se reface.

"In locul ei mi-as lua o pauza de o saptamana, doua, trei, cinci si mi-as rezolva problema cu piciorul. Risca sa-si strice si mai rau piciorul. Ea a si spus ca a jucat bolnava. Daca ar putea sa-si ia trei-patru saptamani, dar cred ca nu poate deocamdata... Eu m-as face bine si apoi as da drumul", a completat Nastase.

Simona Halep si-a luat o scurta vacanta, dar va reveni pe teren pe 6 si 7 februarie, in meciurile de Fed Cup dintre Romania si Cehia.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii