A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561486.6774.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Il mai tii minte pe pustiul din "Dennis, pericol public"? Vezi cum arata acum, ca barbat in toata regula
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
15-06-2014, ora 09:31

Il mai tii minte pe pustiul din "Dennis, pericol public"? Vezi cum arata acum, ca barbat in toata regula

Articol de Madalina Irimia

Mason Gamble, actorul care l-a interpretat pe nastrusnicul Dennis din filmul "Dennis, the Menace" si-a inceput cariera la Hollywood la doar 6 ani, cand regizorul Harold Ramis i-a oferit un rol in "Ziua cartitei"(1993). In acelasi an, Mason primea rolul principal in filmul care l-a facut celebru.

Pentru a-l interpreta pe Dennis, Mason a fost ales din 20.000 de alti pusti blonzi, in cadrul unui casting national organizat de Warner Brothers.

Pentru Mason, acest rol a insemnat nu doar oportunitatea unica de a lucra cu un actor de talia lui Walter Matthau (ceea ce, bineinteles, ca copil, nu avea cum sa inteleaga), dar si dobandirea faimei mondiale la o varsta extrem de frageda.

Desi actorul a fost ferit de blestemul superstarurilor copii, care devin celebri de mici si apoi dispar din lumina reflectoarelor pentru a nu mai reveni niciodata, si si-a continuat cariera actoriceasca, n-a mai avut parte de niciun rol care sa il evidentieze la fel de mult ca cel din Dennis.

Pe Mason l-ati mai vazut in pelicule precum "Just in Time"(1996), "Bad Moon"(1996), "Spy Hard"(1996) si "Gattaca"(1997). Dar si in seriale precum "ER", "Kate Brasher" sau "CSI Miami".

Sursa: perfecte.ro

     
Tag-uri: actor, varsta, infatisare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii