ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-03-2014, ora 16:05

Iesenii au obtinut 4 medalii la Campionatul National de Dans Sportiv Iasi

Articol de Madalina Irimia

Iesenii au obtinut 4 medalii la Campionatul National De Dans Sportiv Iasi 2014, cea mai importanta competitie de profil, organizata de Federatia Romana de Dans Sportiv in colaborare cu cluburile locale Reflex, Imperial, Olimpic, Dance Energy, Katyusa si DancePlanet.Ro.

Perechea Matasaru Stefan si Motoc Alexandra, membrii ai clubului Dance Energy din Iasi au castigat 2 medalii de aur la categoria 10-11 ani sectiunea Latino si Standard. La categoria 14-15 ani, perechea Popa Stefan si Dumitrescu Georgiana legitimati la clubul DancePlanet.Ro au obtinut medalia de argint la sectiunea Latino. La categoria 16-18 ani, perechea Stefan Malin si Alexandra Lacramioara au obtinut medalia de bronz la sectiunea Latino.

Cea de-a 23-a editie a Campionatului National de Dans Sportiv a reunit peste 600 de perechi din toate judetele tarii, care au concurat vineri in Atrium Palas Mall si sambata si duminica ȋn Sala Polivalenta pentru a adauga la palmares trofeele si medaliile corespunzatoare celor 7 categorii de varsta (6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani si peste 35 ani — categoria Seniori). De la cluburile de dans iesene au fost inscrise peste 180 de perechi, dintre care multi participanti si-au facut debutul in etapa precompetitionala. Sectiunile de dans la care au concurat participantii au fost: latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble si jive) si dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step), cei mai buni dintre ei fiind premiati cu diplome, cupe, medalii si cadouri, dar si cu posibilitatea de a reprezenta Romania la Campionatele Mondiale sau la cele Europene.

Competitia a fost arbitrata de 30 de arbitri dintre care 20 provin din alte tari din Europa. Din juriu a facut parte si vedeta show-ului „Romanii au talent”, celebrul Mihai Petre. Dintre criteriile de arbitraj au facut parte: expresivitatea, impresia artistica, sincronizarea, aliniamentul, dinamica, coregrafia, tematica, costumele.

Evenimentul a avut sustinere la nivel institutional din partea Ministerului Tineretului si Sportului, Primariei Municipiului Iasi, Consiliului Judetean Iasi, Cercului Militar Iasi, dar si din partea comunitatii de afaceri din Iasi. “Este o onoare pentru noi sa contribuim la organizarea Campionatului National de Dans Sportiv si sa fim alaturi de acesti tineri talentati. Talentul, munca si disciplina acestor dansatori sunt valori pe care le apreciem si le promovam si care trebuie sa ne inspire in viata si business” a declarat Tiberiu Stoian, manager Artis si Exonia, sponsor al Campionatului National de Dans Sportiv.

     
Tag-uri: campionat, dans, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii