ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-04-2015, ora 09:35

Ieseni amendati pentru tulburarea linistii publice. Vezi pentru ce i-au sanctionat jandarmii

Articol de Cristian Amariei
Pe 18 aprilie, in jurul orei 18.00, un echipaj de jandarmi care actiona in zona Alexandru din Iasi a surprins in Parcul Voievozilor un barbat aflata sub influenta alcoolului, care adresa injurii si expresii jignitoare trecatorilor. Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 300 lei.

De asemenea, in data de 18 aprilie, in jurul orei 23.30 jandarmii ieseni au intervenit in zona Rond Agronomie, unde soferul unui autoturism asculta muzica la intensitate maxima la sistemul audio al masinii, tulburand astfel linistea publica in zona. Masina era parcata si portierele deschise. Persoana in cauza a fost sanctionata cu amenda in valoare de 200 lei.

In zilele de sambata si duminica (18 si 19 aprilie) jandarmii ieseni, care au participat alaturi de Politie la asigurarea si mentinerea ordinii publice in judetul Iasi, au aplicat un numar de 60 sanctiuni contraventionale, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, adresarea de injurii si expresii jignitoare, cersetorie, consum de bauturi alcoolice in locuri publice, valoarea amenzilor fiind de 9000 lei.

Pe 20 aprilie, in jurul orei 00.15, pe strada Garii din Iasi, un echipaj de jandarmi a surprins doi tineri care tulburau ordinea publica prin urlete si tipete, totodata adresau injurii si expresii jignitoare persoanelor care treceau pe langa ei.
S-a intervenit pentru restabilirea ordinii publice, iar cele doua persoane care au incalcat legea au primit, fiecare, cate o amenda in valoare de 400 lei.
Foto: desteptarea.ro
     
Tag-uri: iasi, amenzi, jandarmi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii