A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720429634.025.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ideea care a transformat o educatoare din SUA in milionara in dolari. Secretul succesului ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-10-2012, ora 12:22

Ideea care a transformat o educatoare din SUA in milionara in dolari. Secretul succesului ei

Articol de Madalina Irimia

O educatoare de 43 de ani din SUA detine reteta succesului. Femeia a devenit milionara in dolari cu o idee simpla si putin ajutor din partea internetului.

Deanna Jump din Georgia, SUA, s-a imbogatit dupa ce a avut ideea de a vinde pe internet programe scolare, scrie huffingtonpost.com.

Ca majoritatea educatoarelor, Jump nu s-a asteptat ca succesul sa ii bata la usa. In urma cu putin timp se chinuia, impreuna cu sotul ei, sa isi plateasca facturile si sa isi intretina cei trei copii. Insa, acum trei ani, un coleg al educatoarei a incurajat-o sa isi vanda planurile lectiilor, pe care le credea foarte bune, si altor profesori, pe site-ul teacherspayteachers.com.

Site-ul a fost creat de un fost profesor, Paul Edelma, in 2006. Barbatul, care era familiar cu resursele limitate ale profesorilor, a vrut sa le ofere colegilor o modalitate de a se ajuta reciproc si, in acelasi timp, de a face bani din ideile lor. Site-ul comperciazizeaza acum idei originale la preturi cuprinse intre 5 si 9 dolari pe lectie, are 1,1 milioane de useri inregistrati si un castig de 14 milioane de dolari, scrie CNN.

In primul an, Jump a castigat numai 300 de dolari din vanzarea lectiilor, insa popularitatea ei a crescut in timp. Numai in ultimele trei luni, educatoarea a castigat 213.000 de dolari, potrivit Businessweek, in conditiile in care castigurile din salarii se ridica la 55.000 de dolari anual.

Deanna Jump a declarat ca postarea lectiilor pe site este ca a doua slujba si ii ocupa o mare parte din timp. Insa, cu banii castigati de aici a reusit sa isi trimita fata la facultate, sa isi plateasca facturile si sa ii cumpere fratelui sau o masina.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: educatoare, succes, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii