ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-10-2013, ora 12:36

Iata SEMNELE care prevestesc CUTREMURUL cu 24 de ore inainte

Articol de Cristian Amariei

Generalul Emil Strainu a dezvaluit, pentru "ring", rezultatul celor 30 de ani de cercetare a seismelor. Acesta sustine ca a descoperit sase indicatori care prevestesc un cutremur cu 24 de ore inainte de a se produce.

Potrivit lui Emil Strainu, cei sase indicatori descoperiti pot fi folositi pentru a prevesti un cutremur natural, acestia fiind insa ineficienti in cazul seismelor produse de exploatarile de gaze de sist sau de petrol. Mai mult, acestia pot fi observati de orice persoana, chiar cu ochiul liber. Primul dintre cei sase indicatori descoperiti de general este aparitia pe cer a unor nori de tip panglica, paraleli. "Acestia reprezinta materializarea schimbului energetic intre pamant si atmosfera, care precede descarcarea de energie seismica", a explicat Strainu pentru "ring".

Un alt semn foarte important consta in modificarea nivelului apei din fantani, care, inainte de producerea unui seism, scade sau creste foarte mult. Totodata, apa isi schimba culoarea, dar si gustul, iar cei care se uita in fantana au senzatia ca apa ar fierbe.

Cel de-al treilea indiciu descoperit de general in cei 30 de ani de cercetari il reprezinta schimbarile comportamentale ale animalelor de companie. "Cainii si pisicile devin foarte nervosi si vor sa iasa din casa. De asemenea, pestii si broastele-testoase din acvarii simt vibratiile pamantului si devin foarte agitatie", a mai adaugat Emil Strainu. Mai mult, in zona ce urmeaza a fi lovita de cutremur se constata cresterea parazitilor electrici la receptiile de telefonie mobila, televiziune si radio.

Detalii pe www.ziarulring.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii