A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816551.9555.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul a fost gazda primului seminar al Grupului ALDE din Comitetul Regiunilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2013, ora 11:15

Iasul a fost gazda primului seminar al Grupului ALDE din Comitetul Regiunilor

Articol de Madalina Irimia

Consiliul Judetean Iasi Grupul Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa din cadrul Comitetului Regiunilor (CoR) au organizat ieri Seminarul „Absorbtia fondurilor europene - oportunitati si piedici”. Evenimentul a fost organizat in Sala Chopin - Complexul Palas, la acesta participand importanti membri ai Grupului ALDE din cadrul CoR si reprezentanti liberali din administratia publica locala si nationala.

Am avut marea placere sa primim la Iasi o delegatie formata din zece oaspeti de seama din Europa. Este vorba despre presedinti si consilieri regionali, alesi locali din Uniunea Europeana, care sunt totodata si membri in Comitetul Regiunilor si fac parte din familia politica liberala europeana. In acest Comitet reprezint si eu Judetul Iasi si Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania. Delegatia europeana este condusa de Doris ANSARI, membra in Cornwall Council, sud-vestul Angliei, care este si primul vicepresedinte al Grupului politic ALDE din Comitetul Regiunilor. Luna viitoare vom avea la Iasi alti 28 de alesi locali, care sunt membri ai Comisiei pentru cetatenie, guvernanta, afaceri externe si institutionale (CIVEX), care vor face parte din toate familiile politice din Comitetul Regiunilor”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii