A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661702.0602.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasiul, sub avertizare de cod galben de viscol si ninsori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-01-2013, ora 16:47

Iasiul, sub avertizare de cod galben de viscol si ninsori

Articol de Madalina Irimia

Administratia Nationala de Meteorologie (ANMH) a emis un cod galben pentru ziua de vineri, 18 ianuarie, fenomenele vizate fiind ninsorile, intensificari ale vantului si viscol.

Astfel, intre orele 6:00 si 18:00, va ninge in judetele Suceava, Neamt, Botosani, Bacau, iar in judetele Iasi, Vaslui si Vrancea vor fi precipitatii mixte, favorizand depuneri de polei. In cea mai mare parte a zonei montane va ninge abundent, iar vantul va sufla tare, in special pe creste, viscolind si spulberand zapada, informeaza ANMH.

Daca in Moldova va ninge, in Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20 l/mp. Vantul va avea intensificari locale, temporare, cu viteze mai mari in sud si sud-est, unde rafalele vor depasi 50 km/h.

De asemenea, de vineri de la ora 18:00 si pana duminica la ora 15:00 va ninge in Moldova, Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in nordul Olteniei si al Munteniei. Vantul va continua sa sufle cu peste 90 km/h la munte si va avea intensificari temporare, cu viteze intre 55 si 60 km/h indeosebi in Moldova, Crisana si Banat, viscolind si spulberand zapada.

Foto: rtv.net

     
Tag-uri: ANM, viscol, ninsoare, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii