A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664772.2966.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Masuri de ordine ale Jandarmeriei in timpul manifestarilor dedicate Unirii Principatelor Romane
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-01-2014, ora 14:46

Iasi: Masuri de ordine ale Jandarmeriei in timpul manifestarilor dedicate Unirii Principatelor Romane

Articol de Madalina Irimia

Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau asigura masurile de ordine si siguranta publica pe timpul desfasurarii manifestarilor prilejuite de sarbatorirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane in municipiul Iasi.

Actiunea sa va desfasura in sistem integrat, cu participarea structurilor competente din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – jandarmi, politie, situatii de urgenta precum si a altor structuri cu atributii in acest domeniu.

Misiunea efectivelor de jandarmerie si politie consta in asigurarea securitatii si protectiei participantilor la locul de desfasurare a evenimentului, a ordinii publice pe traseele de afluire si defluire a acestora, prevenirea si combaterea faptelor antisociale (contraventii, infractiuni), prevenirea aglomerarilor de persoane si busculadelor etc.

Cu ocazia desfasurarii acestui eveniment, JANDARMERIA recomanda participantilor urmatoarele:

a) Activitatile stabilite trebuie sa se desfasoare in mod pasnic si civilizat, fara a pune in pericol ordinea si linistea publica, siguranta persoanelor, integritatea corporala, proprietatea publica si privata.

b) Sunt interzise actele de incalcare a ordinii, sigurantei sau moralitatii publice, a drepturilor si libertatilor cetatenilor, punerea in pericol a sanatatii acestora, incitarea la violenta publica si la manifestari obscene, contrare bunelor moravuri.

c) Sa respecte recomandarile fortelor de ordine (jandarmi, politisti) si sa le solicite sprijinul in momentul aparitiei unor situatii neprevazute sau care necesita interventia acestora.

d) Sa nu aiba asupra lor bauturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a ordinii si linistii publice.

e) Sa nu desfasoare actiuni de natura a impiedica manifestarile cultural -artistice si religioase, sa nu incite la asemenea actiuni prin viu grai, manifeste sau mijloace audio – vizuale.

f) Sa nu participe la evenimente in stare de ebrietate, sa nu consume si sa nu distribuie bauturi alcoolice sau droguri.

g) Sa acorde o atentie deosebita modului de asigurare a bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, bagaje) precum si a celor cu valoare (bijuterii, aparate foto, video, telefoane mobile).

h) Sa nu lase copiii nesupravegheati .

i) Sa nu lase autoturismele proprietate personala descuiate si sa nu lase bunuri de orice fel in interiorul acestora.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii