ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-04-2014, ora 12:06

Ianukovici: Ucraina a intrat in RAZBOI CIVIL. Operatiune ANTITERORISTA in estul tarii. VICTIME de ambele parti

Articol de Cristian Amariei

Presedintele ucrainean inlaturat de la putere, Viktor Ianukovici, a apreciat, duminica, faptul ca Ucraina a intrat in razboi civil, au anuntat agentiile de presa din Rusia. O operatiune "antiterorista" a fost lansata in orasul ucrainean Slaviansk, impotriva militantilor prorusi care ocupa sedii ale serviciilor de securitate, anunta ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov. Interventia fortelor speciale ucrainene s-a soldat cu morti si raniti de ambele parti, anunta ministrul Arsen Avakov.

Presedintele ucrainean inlaturat de la putere, Viktor Ianukovici, a apreciat, duminica, faptul ca Ucraina a intrat in razboi civil, au anuntat agentiile de presa din Rusia, citate de AFP.

"Sangele a fost varsat. Tara noastra se afla de-acum intr-o situatie noua, de fapt, a inceput sa intre in razboi civil", a declarat el.

Ianukovici, inlaturat de la putere la sfarsitul lunii februarie in urma unor manifestatii sangeroase la Kiev, capitala Ucrainei, a acuzat Statele Unite ca participa direct la tulburarile din estul tarii.

Integral pe mediafax.ro

Foto: monitorulcj.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii