A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818441.7284.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

IULIA de la ABRACADABRA s-a intors in Romania. Cum arata "Pitica" la 24 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
06-06-2014, ora 17:17

IULIA de la ABRACADABRA s-a intors in Romania. Cum arata "Pitica" la 24 de ani

Articol de Cristian Amariei

Este tanara, extrem de talentata, iar de mai bine de 11 traieste in New York. De curand, Iulia Stanescu, cunoscuta de o Romanie intreaga ca "Pitica" de la Abracadabra, s-a intors in tara.

Iulia Stanescu a devenit cunoscuta drept "Pitica" de la "Abracadabra". Avea doar patru ani cand a debutat pe micul ecran, iar la 12 ani era deja celebra datorita vocii sale speciale. Acum, Iulia este o adevarata domnisoara, care nu trece neobservata pe strada.

"Pitica" traieste de 11 ani la New York alaturi de familia sa, dar de curand a revenit in tara si are planuri foarte mari: isi doreste sa se lanseze in muzica si se gandeste ca pe viitor sa deschida in Romania si o scoala de arte, asemenea celor din America.

"Imi pare bine sa vin inapoi, imi iubesc tara. S-a schimbat foarte mult, este superba. Am plecat prin 2003, iar acum am de cand sa stau. Am plecat cand aveam 12 ani in clasa a VI-a, s-a mutat toata familia, dar am pastrat si cetatenia romana. Am urmat liceul de arte Fiorello H. LaGuardia, care este cel mai faimos liceu de arte din lume, dupa care am fost la facultate unde am studiat stiinte politice, am avut bursa prezidentiala, note perfecte. Iar pe la 24 de ani, chiar cand am absolvit m-am gandit ca este timpul perfect sa ma intorc in tara", a spus Iulia Stanescu pentru cancan.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii