A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661950.8359.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

IULIA ALBU a LUAT-O la PURICAT pe ANGELINA JOLIE! Ce spune despre ROCHIA de MIREASA a DIVEI!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-09-2014, ora 17:35

IULIA ALBU a LUAT-O la PURICAT pe ANGELINA JOLIE! Ce spune despre ROCHIA de MIREASA a DIVEI!

Articol de Madalina Irimia
Fashion-editorul a comentat, in stilul sau caracteristic, rochia de mireasa pe care actrita americana Angelina Jolie a purtat-o la nunta ei cu starul hollywoodian Brad Pitt. Celebrii actori Angelina Jolie si Brad Pitt si-au unit destinele recent in Franta. Rochia de mireasa purtata de Angelina Jolie la nunta sa a fost luata la puricat de fashion-editorul Iulia Albu.

Cunoscuta pentru comentariile acide pe care le face referitor la tinutele purtate de vedete de la noi, dar si din strainatate, Iulia Albu si-a spus clar parerea despre rochia de mireasa a reputatei vedete americane.

"Previzibil, Angelina Jolie a purtat o rochie Atelier Versace, dar putea sa poarte orice.
Realitatea este ca Angelina a purtat DOAR un voal imprimat cu desenele copiilor ei. Asta este tot ce s-a vazut si, de fapt, TOT ce conteaza. Ideea le-a apartinut celor 2, dovada fiind si aparitia lui Brad cu aproximativ o luna in urma, purtand un tricou imprimat, de asemenea, cu unul dintre desenele lui Vivienne, una dintre fiicele cuplului. De ce a ales totusi o rochie atat de... previzibila? Ei bine, dragii mei, PENTRU Ca... MARKETING! Modelul este extrem de permisiv si poate fi abordat de absolut toate siluetele, ceea ce se va dovedi un succes de casa (de marcat) pentru brand. Da, dragii mei, TOTUL este pe bani!", a explicat Iulia Albu pe pagina sa de pe un site de socializare.

Sursa: libertatea.ro
Foto: hotstory.eu
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii