A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662251.3689.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

IREAL! Au fost in stare de SOC cand au vazut cum ARATA bebelusul lor desi e perfect SANATOS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-02-2015, ora 12:04

IREAL! Au fost in stare de SOC cand au vazut cum ARATA bebelusul lor desi e perfect SANATOS

Articol de Madalina Irimia
Nasterea unui copil este privita ca un adevarat miracol de catre orice parinte si sa nasti un bebelus sanatos este tot ce isi poate dori o familie.

In ciuda acestui fapt, cand fiica lui Ben si a Angelei Ihegboro s-a nascut, cei doi au fost de-a dreptul in soc din cauza felului in care cea mica arata. Perfect sanatoasa, insa cu parul blond si fata alba. Aceasta uimire a venit datorita faptului ca cei doi parinti sunt negri, fiind din Nigeria. Din cate au marturisit, nu au nicio trasatura genetica din ramura caucaziana in arborele genealogic nici din partea tatalui, nici din partea mamei.

Si nici nu se putea vorbi de albinism in cazul fetitei. Totusi, expertii de la BBC au sugerat ca cei doi parinti pot avea gene predispuse la albinism chiar daca nu au rude care sa aiba aceasta trasatura. Sau mai exista sansa ca fetita sa aiba o mutatie genetica foarte rara. Copilul este sanatos tun spre bucuria ambilor parinti.

Sursa: kanald.ro
     
Tag-uri: familie, negri, copil, albinism
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii