A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831479.5794.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

INS: Castigurle romanilor, mai mari cu 31 de lei in iulie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-09-2015, ora 15:08

INS: Castigurle romanilor, mai mari cu 31 de lei in iulie

Articol de Cristian Amariei
Castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.849 lei in iulie, in crestere fata de luna precedenta cu 31 de lei (1,7%), arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica (INS).

In luna iulie 2015, in majoritatea activitatilor din sectorul economic, nivelul castigului salarial mediu net a fost mai mare decat in luna precedenta ca urmare a aplicarii prevederilor legale pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, acordarii de premii ocazionale (inclusiv prime de vacanta si pentru performante deosebite), sume din profitul net si din alte fonduri (inclusiv tichete de masa si tichete cadou), dar si realizarilor de productie ori incasarilor mai mari (functie de contracte).

Cele mai semnificative cresteri ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in sectorul fabricarii produselor farmaceutice, cu 14,2%, si in alte activitati extractive, cu 14,1%.

In sectorul bugetar s-au inregistrat cresteri ale castigului salarial mediu net fata de luna precedenta astfel: in administratie publica (2,2%), sanatate si asistenta sociala (1,3%), ca urmare a aplicarii prevederilor legale de la 1 iulie 2015. in invatamant s-a inregistrat o scadere a castigului salarial mediu net, cu 3,4%, ca urmare a reducerii sumelor reprezentand plata cu ora a cadrelor didactice pe perioada vacantei scolare.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: romani, salarii, ins
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii