A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817893.6053.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

INCENDIU puternic la o centrala NUCLEARA din sudul Ucrainei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-01-2015, ora 09:38

INCENDIU puternic la o centrala NUCLEARA din sudul Ucrainei

Articol de Madalina Irimia
Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk, regiunea Nikolaev (sudul Ucrainei), au informat autoritatile ucrainene.

Incendiul a izbucnit in jurul orei locale 22:00 la instalatia de racire situata in interiorul transformatorului. Circa 16 echipaje de pompieri, cu un efectiv de 125 de persoane, si mai multe autospeciale, au fost mobilizate la stingerea focului. Incendiul a fost stins dupa o aproximativ 45 de minute

Reprezentantii centralei din Iujnoukrainsk sustin ca in urma incendiului nu s-au produs scurgeri de substante radioactive, in urma verificarilor facute rezultand ca in interiorul centralei si in afara ei, parametrii de radioactivitate nu depasesc nivelul normal.

La fata locului s-a deplasat o comisie de ancheta, care urmeaza sa stabileasca ansamblul cauzelor care au condus la izbucnirea incendiului.

Acesta nu este primul incident la o centrala nucleara din Ucraina. La 3 decembrie, premierul ucrainean Arseni Iateniuk a anuntat ca un incident s-a produs la centrala nucleara din Zaporojie (sud-est, 500 km de Romania).

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii