A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673256.1418.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

INCENDIU COLECTIV. MISTER neelucidat. Anchetatorii nu reusesc sa afle cine a dus artificiile in club
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-01-2016, ora 09:51

INCENDIU COLECTIV. MISTER neelucidat. Anchetatorii nu reusesc sa afle cine a dus artificiile in club

Articol de Cristian Amariei
Anchetatorii nu reusesc sa afle cine a adus artificiile care au declansat incendiul din Clubul Colectiv. Firma angajata pentru spectacolul pirotehnic a furnizat doar niste butelii cu dioxid de carbon, dar n-a instalat artificii pe stalpi, informeaza Romania TV.

Au trecut trei luni de la tragicul incident si nici in acest moment procurorii nu stiu exact cine a montat artificiile in Clubul Colectiv in seara mortii. Asta in contextul in care se arunca vina de la unul la celalalt. Mai exact, patronii firmei de artificii spun ca nu ei au montat materialele pirotehnice. Pe de alta parte, patronii clubului spun ca ei nu au solicitat astfel de materiale, ci membrii trupei Goodbye to Gravity.

Firma care a produs aceste artificii a confirmat ca a primit o solicitare de la membrii trupei, insa ei au furnizat doar butelii de gaz. Asta a confirmat soferul firmei care spune ca a ajuns la clubul Colectiv, dar in acel moment a gasit artificiile deja montate.

Cel care poate face lumina in acest caz este singurul supravietuitor al trupei, Andrei Galut, care se afla in acest moment internat in spital in Olanda.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii