A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665036.4163.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

INCENDIU COLECTIV. Inca un ranit a murit. Bilantul a ajuns la 63
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-12-2015, ora 08:56

INCENDIU COLECTIV. Inca un ranit a murit. Bilantul a ajuns la 63

Articol de Madalina Irimia
Inca un ranit in incendiul din clubul Colectiv a pierdut, luni, lupta cu moartea, intr-un spital din Marea Britanie. Bilantul deceselor a ajuns la 63.

Persoana decedata este un barbat, care fusese transferat de la Spitalul Floreasca la o clinica din Marea Britanie, potrivit unor surse medicale. Potrivit Romania TV, este vorba de Cristian Mitroi.

Cristian Mitroi locuia in Bucuresti inca din timpul facultatii, iar in seara de 30 octombrie se afla la concertul celor de la Goodbye to Gravity, din localul Colectiv. El era fotograf si mersese la spectacol pentru a face fotografii la eveniment. Dupa ce a primit primele ingrijiri medicale intr-unul din spitalele bucurestene, Cristian Mitroi a fost transferat, cu ajutorul Ministerului Sanatatii si cel de Externe, de la Spitalul Floreasca din Capitala, la tratament intr-o unitate medicala din Anglia.

Un numar de 33 de raniti in incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internati in spitalele din tara si din strainatate, dintre care 12 in Bucuresti, a informat luni Ministerul Sanatatii.

Pana in prezent au fost externate 68 de persoane care au primit ingrijiri medicale in unitatile sanitare din tara.

In prezent, la Spitalul Bagdasar Arseni este internat un pacient, la fel ca si la Spitalele Elias si CC Iliescu, la Spitalul de Urgenta din Bucuresti — doi, la Spitalul Grigore Alexandrescu — trei, iar la Spitalul Militar Central — patru.

Numarul persoanelor decedate in incendiul din 30 octombrie a ajuns la 62, dintre care 27 de persoane au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 11 dintre ranitii transferati in strainatate, a mai informat Ministerul Sanatatii.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost plasati luni in arest la domiciliu.

Tribunalul Bucuresti a admis, luni, contestatiile la masura arestului preventiv formulate de doi dintre patronii clubului Colectiv. Astfel, Costin Mincu si Paul Gancea au fost plasati in arest la domiciliu. Decizia este definitiva.

Si Alin George Anastasescu, patron al clubului Colectiv, va fi cercetat in arest la domiciliu, a decis, luni, Judecatoria sectorului 4.

Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu se aflau in arest din 3 noiembrie, ei fiind acuzati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in dosarul incendiului de la clubul Colectiv.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii