A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818506.2531.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

IMAGINI SOCANTE, surprinse de camerele de supraveghere in curtea unei scoli
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2014, ora 10:43

IMAGINI SOCANTE, surprinse de camerele de supraveghere in curtea unei scoli

Articol de Cristian Amariei

Doi copii, de 11 respectiv 14 ani, au ajuns aseara la spital, in Suceava, dupa ce au cazut de pe o schela, de la trei metri inaltime. Accidentul a fost provocat de doi tineri inconstienti care au vrut sa-i sperie pe copii. Incidentul s-a petrecut in curtea unei scoli si a fost surprins de camerele de supraveghere. Autorii faptei sunt cercetati acum pentru vatamare corporala, scrie realitatea.net.

O gluma proasta a fost cat pe ce sa se incheie cu o tragedie, aseara, la Suceava. Trei copii care voiau sa culeaga dude s-au urcat pe o schela aflata in curtea scolii numarul 10 din Suceava. Alti doi baieti au venit si au tras de schela pana cand aceasta s-a prabusit.

Doi dintre copiii care au cazut de la trei metri inaltime s-au ranit. Ei au fost transportati de urgenta la Spitalul Judetean Suceava, dar medicii spun ca starea lor este stabila. Politistii fac acum cercetari pentru a stabili circumstantele in care s-a petrecut incidentul si daca schela cu pricina era asigurata. Cei doi baieti care au provocat accidentul au fost identificati si li s-au intocmit dosare penale.

Vezi VIDEO aici

     
Tag-uri: copii, schela, accident
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii