ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2013, ora 10:02

Huffington Post: Exista un “ritual” al reusitei. Oamenii de succes ascund acelasi secret

Articol de Madalina Irimia

Oamenii de succes din istoria omenirii - politicieni, scriitori, actori, antreprenori - sunt persoane matinale, care prefera sa se trezeasca foarte devreme si sa isi inceapa ziua de lucru cu un anumit "ritual", alcatuit din activitatile lor preferate, scrie Huffingtonpost.com.

Benjamin Franklin, considerat primul "guru" din istorie in domeniul autocontrolului si al productivitatii muncii, spunea: "Mersul devreme la culcare si trezirea devreme il fac pe om sanatos, bogat si intelept". De atunci, trezirea la ore matinale a ramas pana in zilele noastre o calitate a oamenilor de succes, noteaza Huffington Post, preluata de Mediafax.

De-a lungul anilor, s-au scris multe articole despre beneficiile trezirii devreme - persoanele matinale au o atitudine proactiva, obtin calificative mai bune la examene, dorm mai bine si se simt mai fericite, afirma cercetatorii. Un fapt care pare sa confirme aceasta teorie este acela ca multi dintre directorii celor mai puternice companii din lume obisnuiesc sa se trezeasca inainte de ora 06.00.

Integral pe incont.ro

Foto: thinkprogress.org

     
Tag-uri: secret, ore, somn
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii