A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662465.1312.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hraneste-ti tenul: uite 5 alimente care te mentin tanara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-04-2013, ora 13:15

Hraneste-ti tenul: uite 5 alimente care te mentin tanara

Articol de Madalina Irimia

Vrei sa ai un ten perfect, fara riduri, cosuri sau depigmentari? Secretul consta in alimentatie. Nu poti sa mananci fast-food si sa ai pretentia ca tenul tau sa arate bine. Uite in schimb niste alimente minune care iti hranesc pielea din interior.

1. Avocado

Acest fruct este foarte bogat in uleiuri esentiale si vitamine din complexul B, in special niacina (vitamina B3), care iti hidrateaza pielea in profunzime si o mentine sanatoasa. De asemenea, avocado are efecte anti-inflamatoare si calmeaza pielea iritata si patata.

2. Mango

Fructele de mango contin 80% din necesarul zilnic de vitamina A, iar acest lucru le face sa fie fructele perfecte pentru fata. Ele repara celulele, lupta cu radicalii liberi si previn imbatranirea prematura a pielii.

3. Migdale

Nu doar ca sunt foarte bune pentru ochi, dar migdalele sunt si excelente pentru piele. Continutul bogat in vitamina E hidrateaza pielea uscata, iar antioxidantii protejeaza impotriva imbatranirii premature si a problemelor dermatologice.

Integral pe perfecte.ro

Foto: bellanyc.com

     
Tag-uri: fructe, ten, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii